Inhoud Slinger pakket

Speciaal voor jou, hebben wij een slinger pakket toegevoegd aan ons arrangement! Het verschil tussen de party box en het slingerpakker is dat wij alleen de slingers aanleveren en geen andere decoraties selecteren bijpassend in het thema.

Slinger pakket

Het thema van deze box is door jou gekozen en heeft jouw visie als inspiratie. Het slingerpakket is net als de partybox volledig aan te passen naar jouw wensen!

Hieronder is een beschrijving van de slinger . Indien je speciale wensen hebt, horen wij het graag! –

Het slingerpakket is leverbaar vanaf €95,- incl. BTW, verzending en digitale uitnodiging!

Inhoud Slingerpakket:

[masterslider id=”6″]

 

Slinger 1 – Happy Birthday of thema quote

Een handgemaakte feest slinger met de tekst ‘Happy Birthday’ of slogan van het desbetreffende thema. Dit is afhankelijk van het thema en jouw wensen.

Slinger 2 – Naam jarige of thema quote

Een handgemaakte feest slinger met de naam van de jarige of een tweede slogan van het desbetreffende thema. Dit is afhankelijk van het thema en jouw wensen.

Slinger 3 – Thema feest slinger #1 

Een handgemaakte feest slinger geheel in sfeer van het thema. Deze slinger is ongeveer 1,5 meter lang en perfect om te decoreren boven de hoofdtafel of aan de tafel zelf.

Slingers 4 & 5 – Thema feest slinger #2 

Deze twee slingers zijn identiek aan elkaar en zijn ongeveer 2 meter lang. Dit zijn de perfecte slingers voor aan lange muren om zo te zorgen dat de gehele ruimte versierd is.

Tafel confetti (circa 100 stuks)

Luxe confetti perfect om de hoofdtafel te versieren of ergens anders te strooien.

Custom uitnodiging – digitaal ( gratis )

Een digitale uitnodiging die aan te passen is naar jouw thema en wensen. Deze ontvang je na acceptatie van de custom order zodat er ruim voldoende tijd is om het eventueel aan te passen en te versturen naar jou gasten.