Party Box

Personaliseer jouw eigen Party Box vanaf €65,- incl. verzendkosten! 

Jij bepaalt het THEMA en de stijl van de party box en Cherished Moments levert jou een luxe kant en klare party box met handgemaakte feest decoraties. De Party Box is gevuld met alles wat jij nodig hebt om de feest ruimte feestelijk aan te kleden. Veel producten zijn los verkrijgbaar in de winkel, maar als je het in combinatie met een Party Box neemt profiteer je van een korting!

Wat zit in de Party Box?

De box heeft een minimum bestelbedrag van €65,-, incl. verzendkosten. Zie hieronder de items die toegevoegd kunnen worden. Indien er een item is die je mist of heb je ergens vragen over, neem dan contact met ons op.

Happy Birthday slinger (incl. leeftijd) +€ 40,- los verkrijgbaar
Thema of Quote slinger +€ 22,50 los verkrijgbaar
Naam slinger +€ 22,50 los verkrijgbaar
1 – 12 maanden foto slinger +€19,95 los verkrijgbaar
Photo Props (8 stuks) +€ 31,- los verkrijgbaar
Photo Props (10 stuks) +€ 31,- los verkrijgbaar
Opvul slingers (2 stuks) +€ 13,50
Luxe Cupcake toppers (6 stuks) +€14,50 / (8stuks) + € 20,50
Luxe caketopper +€ 17,95
Naam caketopper +€ 13,50
Luxe partyfavor tasjes (zonder inhoud, 10 stuks) / Partyfavor zakjes met custom label (zonder inhoud, 20 stuks) +€ 25,-
Decoratie A4 fotolijst (incl. bijpassende print met tekst) +€ 4,50
Tafel confetti (circa 100 stuks) +€ 1,50
Design rietjes incl. naam (10 stuks) +€ 2,50
Tafelkleed (plastic) +€ 3,95
Ballonnen (20-30 cm, 3 kleuren combo, 35 stuks) +€ 3,95
Hang of muur decoratie (6 stuks) +€ 4,-
Custom bijpassende uitnodiging (digitaal) +€ 10,00
Tafel Galerij Pakket (100 plastic bekers/50 kleine taart borden/30 grote eetborden/20 plastic vorken + messen + lepels/50 servetten) +€ 20,-

Hoe werkt het?

Stap 1
Vul het order formulier hier in en geef zoveel mogelijk jouw wensen door met betrekking tot jouw visie voor het thema, zodat wij jou ideeën kunnen visualiseren. We hebben ook een optie toegevoegd zodat je wat foto’s kunt uploaden om ons een duidelijk beeld te geven wat voor stijl je wilt en waardoor jij geïnspireerd werd.
Stap 2
Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging e-mail met eventueel wat aanvullende vragen. Vervolgens ontvang je een gepersonaliseerde moodboard van onze visie via de e-mail. Het moodboard bestaat uit de gekozen kleuren, tekst stijl, slinger vorm keuze, thema vormen en inspiratie foto’s. Zo heb je een beeld van wat je kunt verwachten van jouw party box, hoewel het altijd alsnog een verassing blijft! Het is uiteraard mogelijk om in overleg bepaalde aspecten aan te passen.
Als je als extra optie een gepersonaliseerde uitnodiging hebt gekozen, ontvang je deze binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling.
Stap 3
Als je helemaal tevreden bent met het noodboard, ontvang je in een separate e-mail onze factuur.
Indien wij de betaling binnen 5 werk dagen niet hebben ontvangen zullen wij de order na een waarschuwing per e-mail laten vervallen.
Stap 4:
Wij gaan druk aan de slag om jouw thema tot in de details uit te werken. Houdt er rekening mee dat een custom order een levertijd van minimaal 30 dagen heeft. Heb je het eigenlijk eerder nodig? Geef dit meteen aan bij jouw bestelling en wellicht is het mogelijk om jouw bestelling als een ‘Rush Order’ te maken. Deze optie is altijd onder voorbehoud in verband met de maaktijd en lopende bestellingen. Bij een Rush Order hanteren wij een toeslag.