Over ons

Welkom in onze wereld!

Wat leuk dat je wat meer wilt lezen over ons concept en de gezichten achter Cherished Moments!

Cherished Moments levert handgemaakte (feest) decoraties speciaal voor jou op maat gemaakt! Heb je een leuke visie in gedachte voor je feest? Of heb je een zakelijk evenement waarbij je je wilt onderscheiden? We got you!

Wij leveren losse decoratie elementen maar ook luxe kant en klare Party Box met handgemaakte feest decoraties en alles wat je nodig hebt (qua decoraties) om jouw feest om te toveren naar het gekozen thema. Zo hoef je niet meer eindeloos verschillende winkels en webshops af te zoeken naar de perfecte feestdecoraties, wij selecteren zorgvuldig de perfecte feestdecoraties. Het enigste wat je nog hoeft te regelen is de taart en hulp bij het opblazen van de ballonnen!

Nieuwsgierig naar ons concept ‘Build Your Own Partybox’? Klik dan hier!

De gezichten achter Cherished Moments …

Cherished Moments bestaat uit twee vriendinnen.. Jade en Rebecca.

Naast het moederschap delen wij een andere passie, namelijk het creëren van een onvergetelijke verjaardag, babyshower of andere speciale herinnering met onze creaties. Doordat wij alles in ons bedrijf zelf bedenken en ontwikkelen is het voor ons een leuk avontuur en we zijn super dankbaar dat jij hiervan een deel uitmaakt!

Doordat wij als moeders er tegenaan liepen hoeveel tijd het plannen van de “perfecte” verjaardag in beslag neemt door het bedenken van een origineel thema, verschillende winkels en webshops af te struinen om te zorgen dat alles bijpassend is bij het thema, maar toch weer net niet het juiste vinden. Eindigde we vaak in de gedachte “we maken het zelf”.

Wij hadden de gedachte dat er meer moeders zijn die hier tegen aan lopen. Alleen is niet iedereen zo creatief om iets zelf te maken of hebben hier de tijd niet voor. Zo kwamen wij op ons concept Cherished Moments.

Het leuke aan ons concept is het feit dat de decoraties volledig gepersonaliseerd zijn naar jouw wensen. Zo heb je echt iets unieks voor jouw feest! Benieuwd naar de custom order thema’s die wij al hebben gemaakt? Neem dan een kijkje in ons portfolio of op ons Instagram account.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste updates en creaties en neem een kijkje op onze blog pagina voor tips&tricks! Veel leesplezier en tot snel!

 

Cherished Moments Handtekening

Cherished Moments