Decoratie verhuur

Decoratie verhuur is perfect voor de echte party stylist en party planner die het organiseren van evenementen, verjaardagen, bruiloften, babyshowers of ander feesten volledig op zich neemt. 

Onze decoratieverhuur is beschikbaar voor particulieren en zakelijke klanten.

Heb je vragen lees dan eerst onze meest gestelde vragen en algemene voorwaarden onderaan deze pagina! Heb je een andere vraag en / of vrijblijvend hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

ZUILEN SET

Huur periode 1-3 dagen

decoratie verhuur

TAART STANDAARD

 Huur periode 1-3 dagen

ABC Blokken

Huurperiode 1-3 dagen

ABC BLOKKEN

Schildersezel

Huurperiode 1-3 dagen

SCHILDERSEZEL

BINNENKORT VERKRIJGBAAR

Backdrop Wit Rond

Huurperiode 1-3 dagen

Babystoel Goud

Huurperiode 1-3 dagen

Decoratieverhuur Algemene Voorwaarden

Let op! De reservering is pas definitief, na bevestiging op de e-mail.

1. Overeenkomst
Wanneer je decoratie huurt bij Cherished Moments teken je een bruikleen overeenkomst, zodat we beide een stukje zekerheid hebben. De overeenkomst en voorwaarden sturen wij toe via de e-mail zodra wij de aanvraag hebben verwerkt, wij vragen om deze goed door te lezen en ondertekend retour sturen.

2. (Aan)betaling
Cherished Moments vraagt altijd om een aanbetaling van 50%, zodra dit bij ons op de rekening staat, is jouw bestelling definitief. Het bedrag mag ook in zijn geheel worden overgemaakt. Het restant dient 1 dag voor datum van de verhuur op onze rekening te staan of kan contant voldaan worden bij datum van ophalen of leveren.

3. Waarborg
Voor elke verhuring vragen wij een waarborgsom. Deze kunt u contant betalen op de dag van de levering of overboeken naar onze rekening op datum van verhuur. Als het gehuurde artikel in goede staat bij ons terugkomt, krijgt u de waarborgsom retour. De hoogte van de waarborgsom is afhankelijk van het gehuurde artikel. Indien u de waarborgsom niet contant wilt ontvangen, dan storten wij dit binnen twee werkdagen terug op uw bank- of girorekening. Let op! Wij betalen de waarborg altijd op dezelfde wijze als deze betaald is.

4. Annulering
Bestellingen kunnen tot 10 dagen voor de afleverdatum kosteloos worden geannuleerd, de aanbetaling wordt dan binnen 5 werkdagen teruggestort. Indien de bestelling wordt geannuleerd korter dan 10 dagen wordt de aanbetaling ten alle tijden in rekening gebracht. Is de datum opeens verplaatst zullen wij kosteloos de datum verplaatsen (afhankelijk van de beschikbaarheid). In verband met de Covid-19 maatregelen hebben wij begrip voor latere annuleringen.

5. Bezorging
Het is mogelijk om de verhuurde decoraties zelf op te halen bij ons op locatie ( Rotterdam-Hoogvliet), echter gaat onze voorkeur uit om zelf de materialen te leveren en neer te zetten op locatie. Na afloop komen wij de materialen weer ophalen.

De reiskosten bedragen € 0,30/km (heen en terug) met een start tarief van € 7,50. Wij hanteren een  schaal van +/- 65 km en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de chauffeur.

** Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW, exclusief transport kosten, diverse toebehoren en schade-afkoop en brand-/diefstalregelingen.