Decoratieverhuur: Algemene Voorwaarden

Let op! Wij hanteren een reserveringsperiode van minimaal 2-4 weken. 

1. Overeenkomst

Wanneer je decoratie huurt bij Cherished Moments teken je een verhuur overeenkomst, zodat we beide een stukje zekerheid hebben. De overeenkomst en voorwaarden sturen wij toe via de e-mail zodra wij de aanvraag hebben verwerkt, deze graag goed doorlezen en ondertekend retour sturen.

2. (Aan)betaling

Cherished Moments vraagt altijd om een aanbetaling van 50%, zodra dit bij ons op de rekening staat, is jouw bestelling vast. Het bedrag mag ook in zijn geheel worden overgemaakt. Het restant dient 1 dag voor datum van de verhuur op onze rekening te staan of kan contant voldaan worden bij datum van ophalen of leveren. 

3. Waarborg

Voor elke verhuring vragen wij een waarborgsom. Deze kunt u contant betalen op de dag van de levering of overboeken naar onze rekening op datum van verhuur. Als het gehuurde artikel in goede staat bij ons terugkomt, krijgt u de waarborgsom retour. De hoogte van de waarborgsom is afhankelijk van het gehuurde artikel. Indien u de waarborgsom niet contant wilt ontvangen, dan storten wij dit binnen twee werkdagen op uw bank- of girorekening.

4. Annulering

Bestellingen kunnen tot 10 dagen voor de afleverdatum kosteloos worden geannuleerd, de aanbetaling wordt dan binnen 5 werkdagen teruggestort. Indien de bestelling wordt geannuleerd korter dan 10 dagen wordt de aanbetaling ten alle tijden in rekening gebracht. Is de datum opeens verplaatst zullen wij kosteloos de datum verplaatsen (afhankelijk van de beschikbaarheid).

5. Bezorging

Het is mogelijk om de verhuurde decoraties zelf op te halen bij ons op locatie ( Rotterdam-Hoogvliet), echter gaat onze voorkeur uit om zelf de materialen te leveren en neer te zetten op locatie. Na afloop komen wij de materialen weer ophalen. 

De reiskosten bedragen € 0,30/km (heen en terug) met een start tarief van € 7,50. Wij hanteren een maximale schaal van +/- 65 km en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de chauffeur. 

** Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW, exclusief transport kosten, diverse toebehoren en schade-afkoop en brand-/diefstalregelingen.